Tuinaanleg Deventer

Referentie

Wij kunnen A.A. Living Garden Design van harte aanbevelen.

Eigenaar Ed Linnemann gebruikt met recht de slogan “tuinaanleg met passie”. De passie voor het vak, maar ook zijn gedrevenheid spatte er vanaf bij het opnieuw inrichten en aanleggen van onze achtertuin. 15 jaar geleden was onze achtertuin door een andere hovenier aangelegd. Het ontwerp, vijver en terrasindeling van deze tuin sprak ons nog steeds aan, echter was de beplanting en de haag met de buren er in de loop der jaren niet mooier op geworden. Naast de hovenier die de tuin destijds heeft aangelegd, hebben we AA Living Garden Design gevraagd een offerte voor tuinrenovatie uit te brengen.

De offerte van A.A. Living Garden Design sprong er echt uit:op de eerste plaats een origineel en creatief beplantingsplan, maar ook duidelijk met een uitgebreide uitleg van de werkzaamheden, een overzicht van gebruikte materialen, alsmede foto’s van alle voorgestelde planten. Ed nam voorts uitgebreid de tijd om de offerte persoonlijk met ons door te nemen en de voorgestelde planten stuk voor stuk toe te lichten. Het werd ons duidelijk dat hier echt iemand sprak die wist waar hij het over had, maar die ook over een waanzinnige plantenkennis beschikt.

Na een paar kleine aanpassingen in het beplantingsplan te hebben doorgevoerd, hebben we uiteindelijk gekozen voor A.A. Living Garden Design en hier hebben we geen moment spijt van gehad. We zijn zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden, afspraken zijn keurig nagekomen en Ed en zijn medewerkers zijn ook nog eens prettige mensen in de omgang.

Mocht u op zoek zijn naar een (nieuwe) scheiding van uw tuin, kunnen wij de Quick Hedge-haag, waar A.A. Living Garden Design dealer van is, aanbevelen. Binnen een dag stond bij ons een volwassen, kant en klare haag. Geweldig!

Ed, bedankt voor je kennis en kunde. Graag tot een volgende keer!

Robbie Nas en Simone Kempers, Gaanderen


We zijn zeer tevreden over de bestrating van onze oprit en kunnen A.A. Living Garden Design van harte bij u aanbevelen.

Bedankt voor de strakke bestrating en wie weet tot een volgende keer.

Fam. E. J. Swankhuisen


Toen wij in het voorjaar van 2013 onze tuin opnieuw gingen inrichten, ging ons dat aanvankelijk heel goed af. Tot we op het punt kwamen waar sfeer, kleur en gevoel toegevoegd moesten worden. Mijn vrouw en ik hadden een specifiek beeld voor ogen dat we niet zomaar zelf in beplanting konden uitdrukken. Gelukkig was daar Ed.

Bij het eerste gesprek ter plekke bleek al meteen dat Ed wist waar hij het over had. De ene na de andere Latijnse plantennaam slingerde zich rond onze oren. Ideeën en voorstellen ontsproten uit de vruchtbare grond van Ed’s creativiteit. Hier sprak de man die onze wensen kon omzetten in een beplantingsplan.

De offerte, voorzien van een enorm bestand aan plantenfoto’s, deed ons besluiten dit plan te laten uitvoeren in samenwerking met Ed. Want ook dat behoorde tot de mogelijkheden: Zelf de handjes uit de mouwen en in de grond steken leverde een interessante korting op.

Het resultaat begint nu, een jaar later, in alle kleuren en vormen boven het maaiveld uit te steken. Elke week worden wij weer verrast door een subtiel bloemetje of een krachtige bladvorm. Ik verwacht dat dit zo blijft tot laat in de zomer. Ed steekt net als onze tuin boven het maaiveld uit.

Ed, bedankt voor je kennis en kunde.

Familie J. Bö kkerink

bökkerink binnenwerk


We wonen nu drie jaar in onze nieuwbouwwoning maar de tuin was nog niet naar onze zin. De heggen en de bomen staan op de goede plaats maar de rest van de beplanting was een samenraapsel van krijgertjes en planten op de verkeerde plek. Tijd dus voor een professional om een beplantingsplan op te stellen. AA Living Garden Design hebben we op internet gevonden en een afspraak gemaakt met Ed. Tijdens dit eerste gesprek was al snel duidelijk dat dit de juiste persoon op de juiste plek is. Hij heeft vervolgens, luisterend naar onze wensen, een beplantingsplan opgesteld en ook direct een offerte voor de beplanting.

Samen met Ed hebben we vervolgens dit plan uitgewerkt en uitgevoerd. Het is nu afwachten tot het voorjaar om te kijken hoe de tuin zich gaat ontwikkelen. We kunnen niet wachten. Al met al is de keuze voor AA Living Garden Design en de samenwerking met Ed ons goed bevallen.

Henk & Mireille van Dijk


Aanleg vlonderpad door A.A. Living Garden Design

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden . Aardige professionele en bekwame mensen, die zelfs 14 uur per dag doorwerkten!!

Alle afspraken nagekomen . Alles zeer correct verlopen.

Fam. J. Stam


Met recht gebruikt Ed Linnemann de toevoeging “tuinaanleg met passie” bij de naam van zijn bedrijf. Het enthousiasme en de gedrevenheid van Ed bij het ontwerpen en uitvoeren van de plannen voor onze achtertuin

hebben het tot een plezierig gebeuren gemaakt. We hebben de tuin gekregen die bij ons past, vol met planten en bloemen waar wijzelf, onze katten en vele insecten nu van genieten.

Ook hebben we een prachtige, nieuwe schutting die zeer professioneel is geplaatst.

Voor herhaling vatbaar!

Hans Siebering en Reina van Dalfsen


Beste Ed,

Namens Make-A-Wish® Nederland danken wij jou en je collega nogmaals hartelijk voor jullie medewerking bij de wensvervulling van Rens. Mede dankzij jullie hulp is de wensvervulling voor Rens, zijn schoolkameraadjes en zijn familie een bijzondere belevenis geworden.

Dit alles kon niet tot stand komen zonder de hulp van alle mensen die hebben meegewerkt aan deze onvergetelijke dag en daar zijn Rens, zijn familie en Make-A-Wish® Nederland jullie dan ook zeer dankbaar voor. Jullie hebben ervoor gezorgd dat Rens een onvergetelijke dag heeft gehad en dat hij weer gewoon alleen kind mocht zijn.

Wij hopen dat wij ook in de toekomst op je steun mogen blijven rekenen.

Met vriendelijke groet,

Make-A-Wish® Nederland

Monique en Heleen


A.A. Living Garden Design is specialist op het gebied van tuinontwerp, -aanleg, -inrichting en -onderhoud. Ik heb Ed Linnemann gevraagd om mijn eigen tuin te ontwerpen en aan te leggen. Ik was zeer onder de indruk van het resultaat. Ed denkt goed met je mee en geeft op maat advies. Daarnaast is hij erg prettig in de omgang, is hij iemand die van aanpakken weet en heeft hij een indrukwekkende florakennis. Kortom, vanuit mijn persoonlijke ervaringen kan ik hem zeer aanbevelen.

Ik kijk uit naar een prettige en succesvolle verdere samenwerking met Ed.

Robert Gebhardt, Qjobs Deventer.


“Nadat mijn buren een uitbouw aan hun huis hadden gebouwd, zat ik op mijn terras tegen een lelijke muur aan te kijken.

Ik had er wel wat hanging baskets aan gehangen, maar het was niet geweldig. Zelf had ik geen goed idee wat ik kon doen.

Nadat er drie tuinmensen langs waren geweest, die geen van drieën een leuk idee hadden, kwam ik via internet het bedrijf “A.A. Living Garden Design” tegen en besloot te bellen.

De heer Linneman kwam direct met verschillende plannen en we besloten om twee spiegels op de muur te plaatsen, met daarvoor twee houten trellis schermen, van het louvre type.

Aan de zijkant kwam een kamperfoelie, die op den duur ook bovenlangs geleid gaat worden. De trellis schermen heeft hij iets meer opengewerkt, zodat de spiegels erachter nog meer effect hebben.

Nu kijk ik niet meer tegen een lelijke muur aan, maar het lijkt net of ik door twee doorkijkjes heb.

Door de spiegels zie ik nu de planten aan de andere kant van mijn terras en tuin en lijkt alles veel ruimer.

Ik ben er heel erg blij mee en zeer tevreden met deze prachtige oplossing, waar ik zonder de deskundigheid van de heer Linnemann nooit op gekomen was.

Gelukkig zijn er nog echte vakmensen.”

mevrouw E. Hogeweg


“Ed Linnemann is een hovenier die actief met zijn opdrachtgever meedenkt, hij neemt de tijd om alles door te spreken en er is altijd ruimte voor vragen, die hij met zijn enorme plantenkennis uitgebreid kan beantwoorden.

Voor onze voortuin gaven we hem de vrije hand en hij kwam met een – voor ons – verrassend ontwerp waar we heel tevreden over zijn.

De achtertuin heeft een prachtige vijver gekregen en door de vernieuwde indeling lijkt de tuin ruimer dan ooit.

Zijn creatieve oplossingen voor inrichting en zijn mooie ideeën voor beplanting, maken van Ed Linnemann een hovenier die uitsteekt boven de middelmaat.”

Annemiek van Reenen


“Mijn vrouw en ik hebben jarenlang onze stadstuin geprobeerd bij te houden. We hadden veel bamboe en de tuin was verzakt. Via via kwamen we in contact met Ed. We wilden de tuin rigoureus aanpakken.
Ed heeft goed naar onze wensen geluisterd. Het gehele proces verliep prima.

We zijn erg blij met onze (nieuwe) stadstuin.”

Daniël Analbers


Martin Snijder


“Ed en zijn personeel hebben ervoor gezorgd dat onze wensen betreffende onze tuin helemaal tot leven zijn gekomen.
Deze prestatie is dubbel bewonderingswaardig omdat wij ,voordat Ed langskwam voor het kennismakingsgesprek, nog geen idee hadden wat we wilden.
Nogmaals dank voor de fantastische aanleg en het onderhoud!”

Jarko Barten


Dank A.A.Living Garden Design voor de deskundige en aangename wijze waarop jullie ons hebben geholpen bij de inrichting van onze buitenruimte.
Niet alleen de goede begeleiding bij het doorlopen van procedures was voor ons, als nieuwkomers in de regio, belangrijk. Ook jullie adviezen en het oog voor detail bij de afwerking van de aangenomen werkzaamheden was vertrouwenwekkend.
Dat jullie bovendien de lat betreffende levering, pro-actief handelen, voorkoming van klachten, kortom verhoging van de klanttevredenheid, voor je zelf hoog hebben gelegd is in een tijd waarin door velen geprobeerd wordt minimalistisch te presteren een verademing.”

Jan Adriaansen


“Het is prettig werken met Ed en zijn mensen. Vanuit een grove planning kreeg onze oude tuin al doende zijn nieuwe vorm.
Wat bruikbaar en inpasbaar was is hergebruikt. Dit alles steeds in overleg en met een prachtig resultaat.”

Mies en Theo


“Na 10 jaar zelf ploeteren (zonder voldoende resultaat) hebben we aan A.A. Living Garden Design gevraagd om onze tuin te veranderen in onze “droomtuin”. Zij hebben deze uitdaging aangenomen en onze verwachtingen overtroffen. De bestrating van ons terras, de tuin verlichting, alle sloop en grondwerk en natuurlijk alle nieuwe aanplant. Fantastische vaklui die ongelofelijk veel passie voor het vak hebben.
Iedere dag weer genieten wij van het verblijf en het uitzicht.

Wat doe je met een tuin die al 10 jaar niet naar je zin is?

Wij komen uit het westen van het land, maar wonen ondertussen alweer 11 jaar in Apeldoorn. Toen we hier kwamen wonen was de tuin erg donker.
Alles was al ruim 20 jaar oud en met weinig structureel onderhoud groeide er een aantal bomen tot aan de spreekwoordelijke hemel.
Het gras was meer mos en onkruid en de terrassen waren meer mos dan tegel. Toen nog vol goede moed deden we jaren lang ons best om het iedere keer een stukje beter te krijgen. Na 10 jaar zwoegen en ontevreden over het resultaat waren wij toe aan een vakman.

A.A. Living Garden Design hebben wij gewoon gevonden via het internet. Het valt op door het design en vooral door de rijke hoeveelheid aan voorbeelden en uitleg. Binnen 2 weken hadden we een afspraak en zaten we aan tafel. We hebben stil gestaan bij de manier waarop we konden toegroeien naar onze “droomtuin” zonder eerst de staatsloterij te hoeven winnen. Dankzij A.A. Living Garden Design is het ons gelukt om het geheel in verschillende ‘projecten’ te verdelen, zodat onze portemonnee het kon volgen. Onze buren waren ons zeer dankbaar. Eindelijk een goed én mooi tuin beschot tussen de tuinen om het hoogte verschil vast te houden zonder overlast. Veel meer zon in de tuin op de terrassen waar wij het wilde hebben. Mooie en tegelijk slimme en onderhoudsvriendelijke beplanting.

Al onze vrienden en familie die het afgelopen jaar de transformatie hebben gezien zien vol bewondering. Wijzelf genieten zowel van het aangezicht als we binnen zitten en naar buiten kijken als ook wanneer we daadwerkelijk in de tuin zitten. Schitterende kleuren en geuren. Alle seizoenen is er wat te zien in de tuin en blijft het totaal aangezicht aantrekkelijk.

A.A. Living Garden Design heeft voor ons alle projecten samengebracht. Of het nu gaat om de houten beschotting, de tuinverlichting of de bestrating, zij hebben het allemaal geregeld voor ons. Met de enorm droge zomer in het voorseizoen had onze nieuwe aanplant het erg zwaar. Toch hebben slechts een paar planten het niet overleefd. Ook dit was echter geen probleem, want er kwamen gewoon nieuwe. Toen we de planten kregen waren we erg verbaast. Het was meer onder de grond (wortel) dan boven de grond (plant/bloem). Binnen zes weken is dan echter duidelijk waar dat voor is, zeker met zo’n droog voorseizoen.

Fantastische vaklui die ongelofelijk veel passie voor het vak hebben.
Bedankt.”

J. Venis


“Ed is een zeer vakkundige hovenier. Hij is erg toegewijd en kent erg veel planten. Hij is altijd hulpvaardig wanneer zich een probleem voordoet. Maar vooral: het is een aardige kerel.”

Arno Heijenk.


“Ik heb in het verleden samen met Ed mogen werken.

Wat opvalt aan Ed is zijn echte passie voor het vak, waardoor hij altijd perfect werk wil afleveren en geen genoegen neemt met iets minder.
Daarnaast heeft hij ontzettend veel kennis van alles wat bij het vak komt kijken, waardoor je als klant mag rekenen op een prachtig eindresultaat.

Ik kan A.A. Living Garden Design aanbevelen aan iedereen die echt een mooie tuin met uitstraling en klasse wil”

Harm Oosterhuis, Student, Christelijke Hogeschool Windesheim


Referenties - A.A. Living Garden Design A.A. Living Garden Design

Dit zeggen klanten over A.A Living Garden
Design:

"Ik kan A.A. Living Garden Design aanbevelen aan iedereen die echt een mooie tuin met uitstraling en klasse wil!”

Facebook LinkedIn

Ed Linnemann schreef iedere maand een column

 

Wij verzorgen hovenierswerk, tuinontwerpen, tuinaanleg en tuinonderhoud voor klanten in Overijssel, Gelderland, Utrecht, Zuid Holland, maar ook in België en Frankrijk.

  • Tuinaanleg Apeldoorn
  • Tuinaanleg Deventer
  • Tuinaanleg Zutphen

Het werkgebied van hoveniersbedrijf en tuinaanleg A.A. Living Garden Design bestrijkt onder meer de hierboven genoemde plaatsen

Contact

A.A. Living Garden Design
Toutenburg 407
7423 XD Deventer
T: 0570-651655
M: 06-51892379
info@aalivinggardendesign.nl

Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan